Adžić četvrti potpredsjednik?

Predsjedništvo URA sastaće se danas, a prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, Abazović će upravo na današnjoj sjednici predložiti Adžića za četvrtog potpredsjednika partije
189 pregleda 1 komentar(a)
Dritan Abazović Neđeljko Rudović Filip Adžić, Foto: Filip Roganović
Dritan Abazović Neđeljko Rudović Filip Adžić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 07.03.2018. 11:10h

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović predložiće Predsjedništvu te stranke da se za potpredsjednika izabere čelnik cetinjskog odbora URA Filip Adžić.

Predsjedništvo URA sastaće se danas, a prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, Abazović će upravo na današnjoj sjednici predložiti Adžića za četvrtog potpredsjednika partije.

Ukoliko predsjedništvo URA prihvati Abazovićev predlog, o Adžićevoj kandidaturi će glasati Glavni odbor URA. Na kongresu te partije, na kojem je nakon povlačenja nekadašnjeg lidera Žarka Rakčevića, Abazović preuzeo rukovođenje strankom, za potpredsjednike su izabrani Miloš Konatar, Neđeljko Rudović i predsjednica bjelopoljskog odbora Suada Zoronjić.

Adžić je za predsjednika cetinjskog odbora URA izabran u junu 2016.

On je bio nosilac liste URA na lokalnim izborima na Cetinju gdje je ta partija osvojila pet mandata i postala najjača opoziciona stranka u prijestonici.

Bonus video: