DPS Berane: Demokrate pogodila istina

Demokrate, kako dodaju iz beranskog odbora DPS-a, pokazuju simptome "Napoleonovog sindroma" u političkom smislu
134 pregleda 35 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 07.03.2018. 20:29h

Stranka nastala na podjelama, podvalama i rascjepima, koja politički parazitira na biračkom tijelu svojih koalicionih partnera, našla se pogođena činjenicom da su na izborima u Beranama osvojili skoro četiri i po puta manje glasova od Demokratske partije socijalista (DPS), kazali su iz beranskog odbora DPS-a.

Kako su rekli, Demokratska Crna Gora, koja ni glas ne uspijeva da uzme DPS-u, već iz izbora u izbore lovi glasače iz opozicionog korpusa, ovoga puta svojim uspjehom predstavlja činjenicu da su od koalicije "Zdravo Berane" uspjeli da otmu četiri mandata.

"Kako je to samo u njihovoj percepciji bio uspjeh, morali su da zakupljuju oglase i crtaju ne bi li još nekog uvjerili da je naših 17 mandata manje od njihova 4?! Ako već govore o mizeriji, onda bi trebalo da se zapitaju zašto su baš oni na političkoj sceni mjera neiskrenosti, sinonim prevara i podjela?! Zašto se čak i oni naklonjeni opoziciji gnušaju vaših patetičnih, a providno neiskrenih, priča o nekom jedinstvu?! Vas koji umijete samo da profitirate kad nekog zavadite" navode iz beranskog DPS-a.

Demokrate, kako dodaju, pokazuju simptome "Napoleonovog sindroma" u političkom smislu.

"Ovaj raskorak između vaše političke snage i ambicije, nadoknađujete agresijom i primitivizmom. Živite u svijetu gdje je 17 manje od 4 i tu vam ne možemo pomoći. Demokratska partija socijalista je zahvalna svim građanima koji su dali glas za našu viziju razvoja grada i broj od 8000 birača (47 odsto ukupnog glasačkog tijela) čini nas ponosnima ali i odgovornima da se još jače borimo protiv devastacije Berana i političkih štetočina koje vi personifikujete" zaključuju iz DPS-a.

Bonus video: