Čađenović mijenja Pejovića na mjestu poslanika

Demokrate su saopštile da je Pejović, nakon izbora na mjesto predsjednika Opštinskog odbora te partije u Budvi, odlučio da svoj profesionalni angažman veže za lokalnu samoupravu
2437 pregleda 4 komentar(a)
Čađenović (desno), Foto: Demokrate
Čađenović (desno), Foto: Demokrate

Vladimir Čađenović, predsjednik odbora Demokratske Crne Gore u Glavnom gradu, zamijeniće Mijomira Pejovića na mjestu poslanika te partije u Skupštini Crne Gore.

Demokrate su saopštile da je Pejović, nakon izbora na mjesto predsjednika Opštinskog odbora te partije u Budvi, odlučio da svoj profesionalni angažman veže za lokalnu samoupravu.

"Mijomir Pejović se na ovaj korak odlučio i cijeneći potrebu kadrovskog jačanja Demokrata u radu na sveobuhvatnoj reformi izbornog i drugog zakonodavstva, imajući u vidu da će ga na mjestu poslanika u Skupštini Crne Gore naslijediti diplomirani pravnik i advokat. Saglasno Zakonu o izboru odbornika i poslanika, Mijomira Pejovića na mjestu poslanika u Skupštini Crne Gore, zamijeniće Vladimir Čađenović, predsjednik Odbora Glavnog grada, koji je sljedeći, po redosljedu, na Izbornoj listi Demokrata", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Bonus video: