"DOPRINOS PRAVNOM LUDILU"

Medojević: U zahtjevu za skidanje imuniteta ne piše za šta me terete

Poslanik Demokratskog fronta je ocijenio da se radi o "još jednom ponižavanju" parlamenta
3850 pregleda 16 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović
Medojević, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević kazao je da u zahtjevu Specijalnog državnog tužilaštva, upućenom Skupštini Crne Gore za skidanje njegovog imuniteta, ne piše za šta se on tereti.

"(Glavni specijalni tužilac Milivoje) Katnić poslao Skupštini opšti generalni blanko zahtjev za skidanje imuniteta. Doprinos pravnom ludilu. Ovo je izum Katnića. U zahtjevu ne piše za šta se ja teretim. Nema obrazloženja niti dokaza", navodi Medojević.

Radi se, kako smatra, o "još jednom ponižavanju" parlamenta.

"Opšti generalni blanko zahtjev za skidanje imuniteta, pa ćemo kasnije vidjeti oko čega. Sigurno je kriv. A za dokaze nema veze. Nešto ćemo izmontirati, izmisliti, konstruisati. Biće notesa, izjava, svedoka. Nema veze što su lažni. Katnić je drugo ime za lažavinu", rekao je Medojević.

Poslanik DF-a je ocijenio da "ponovo preživljavamo vrijeme Staljnovih i Brozovih čistki".

"Katnić je učenik zloglasnog Staljnovog dželata tužioca Višinskog: 'Dajte mi čovjeka, ja ću pronaći zločin'. Dajte mi Medojevića, ja ću mu već nešto izmisliti. Nije mi prvi put! Nije Katnić kriv. On ne zna što ga je snašlo. Ni u najluđim snovima nije mogao sanjati da će on postati nešto. I da će on odlucivati o nečemu. Mi smo krivi što ćutimo i trpimo. DPS treba da padne, da bi Crna Gora ustala", zaključio je Medojević.

Preporučujemo za Vas