SASTALI SE SA MASLENIKOVIM

Mandić i Knežević: Većina građana Crne Gore doživljava ruski narod i Rusiju kao prijatelje

"Lideri DF-a su potencirali neophodnost poboljšanja odnosa između dvije države"
4615 pregleda 15 komentar(a)
Mandić, Maslenikov i Knežević, Foto: DF
Mandić, Maslenikov i Knežević, Foto: DF

Lideri Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić i Milan Knežević poručili su da većina građana Crne Gore doživljava ruski narod i Rusiju kao istinske i dokazane prijatelje kroz viševjekovno savezništvo, koje mora biti ugrađeno u državne temelje kao ključna smjernica budućim generacijama

Kako je saopšteno iz DF, Mandić i Knežević su se danas sastali sa ambasadorom Rusije u Crnoj gori Vladislavom Maslenikovim. 

U saopštenju se navodi da su Mandić i Knežević su upoznali Maslenikova i njegove saradnike sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori i regionu.

"Lideri DF-a su potencirali neophodnost poboljšanja odnosa između dvije države, posebno imajući u vidu činjenicu da većina građana Crne Gore doživljava ruski narod i Rusiju,  kao istinske i dokazane prijatelje kroz viševjekovno savezništvo, koje mora biti ugrađeno u državne temelje kao ključna smjernica budućim generacijama", navodi se u saopštenju DF. 

Iz tog političkog saveza su naveli da se Maslenikov zahvalio na prijemu i iskazao spremnost da za vrijeme svog mandata doprinese poboljšanju odnosa između Crne Gore i Rusije.

Milan Knežević, Vladislav Maslenikov
Knežević i Maslenikov(Foto: DF)

"U znak dobrodošlice u Crnu Goru, lideri DF-a su ambasadoru Maslenikovu uručili skromni  poklon sa željom da njegov mandat obilježe veliki rezultati u interesu naših država", zaključuje se u saopštenju DF. 

Preporučujemo za Vas