Abazović: Da smijenimo vlast na izborima kao sva razvijena evropska društva

"Zadovoljstvo je kada vidim da ideje Građanskog pokreta URA imaju sve većeg odjeka kod građana Danilovgrada ali i cijele Crne Gore. Još veće zadovoljstvo je što znamo da su takve ideje i emancipatorske i ideje kojima Danilovgrad i naša zemlja nesumnjivo moraju ići ukoliko žele progres i evropsku budućnost.", rekao je Abazović
107 pregleda 7 komentar(a)
GP URA, Danilovgrad, Foto: Građanski pokret URA
GP URA, Danilovgrad, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 05.03.2018. 16:33h

Predsjednik Građanskog poketa URA Dritan Abazović iskazao je zadovoljstvo radom i zalaganjima članova odbora te partije u Danilovgradu.

"Zadovoljstvo je kada vidim da ideje Građanskog pokreta URA imaju sve većeg odjeka kod građana Danilovgrada ali i cijele Crne Gore. Još veće zadovoljstvo je što znamo da su takve ideje i emancipatorske i ideje kojima Danilovgrad i naša zemlja nesumnjivo moraju ići ukoliko žele progres i evropsku budućnost. Pred svima nama je zadatak koji nema alternativu a on je da zajedničkim snagama izborimo demokratiju u zemlji i smijenimo vlast na izborima, kao sva razvijena evropska društva", kazao je Abazović.

Građanski pokret URA je na sjednici Opštinskog odbora Danilovgrad proširio svoj sastav u tom gradu, saopšteno je iz te partije.

"Novi sastav danilovgradskog pokreta URA postao je jači za sedmoro ljudi koji će dostojno reprezontovati ideje Građanskog pokreta URA. To su: dr Radoš Radović, Milica Krivačević, mr Dejan Braletić, Petar Đurović, Milan Kljajić, Vaso Vuković i Nemanja Ćeranić", navodi se u saopštenju GP URA.

U radu sjednice danilovgradskog odbora učestvovao je i potpredsjednik stranke Miloš Konatar.

Bonus video: