Kljajić DPS-u: Zar ste i pomislili da će neko zaokružiti Marovićevu, Mugošinu, Kuljačinu ili listu Vuke Golubovića?

"Hoćete da i drugi vaši funkcioneri izgrade višespratne štale sa eloksiranom bravarijom, dok se građani nalaze na ivici egzistencije"
83 pregleda 0 komentar(a)
Martin Kljajić, Foto: Demokratska Crna Gora
Martin Kljajić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 05.03.2018. 16:12h

Gubitnici beranskih izbora pokušavaju ispraznim saopštenjima pozivati građane da glasaju lica sa optužnica, saopštio je danas Martin Kljajić, predsjednik Mladih Demokratsje Crne Gore Berane.

On je reagovao na saopštenje Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Berane u kome je građanima Berana poručeno da "ne dozvole da ih još četiri godine vode ljudi koji su na margini politike".

"Koji bi to građanin Berana koji drži do sebe i do svog grada, zaokružio imena onih koji se pored liste kandidata DPS-a, nalaze na listama tužilaštva i drugih organa gonjenja? Ako mislite da će Beranci podržati kriminalce po sopstvenom priznanju koji su još pri tome i gubitnici, onda ste se prevarili i potcijenili građane, kako to vrlo često i radite. Zar ste i pomislili da će neko zaokružiti Marovićevu, Mugošinu, Kuljačinu ili listu Vuke Golubovića? Zar mislite da će časni i pošteni Beranci zaokružiti one koji pored plate od 1000 eura uzimaju i socijalnu pomoć? Ko će to podržati one koji otimaju od usta sredstva namijenjena za beransku sirotinju koju ste vi učinili takvom. Kako imate smjelosti pozivati da vas glasaju građani Berana, ako ste u ovom gradu ostavili nezaposlenost od preko 50%?", istakao je Kljajić.

On je dodao da DPS misli da može prevariti građane Berana, kako bi kako tvrdi DPS došao na pozicije da opljačka i ono malo što je ostalo, a što je preteklo.

"Hoćete da i drugi vaši funkcioneri izgrade višespratne štale sa eloksiranom bravarijom, dok se građani nalaze na ivici egzistencije. E upravo je taj graditelj modernih štala-nebodera sa svojom suprugom na konvenciji u Docu gromoglasno aplaudirao Đukanoviću, u nadi da će im on opet vratiti stara vremena. Ona vremena kada su otimali i pljačkali od naroda, jeli i pili na račun naroda, uzimali svaki cent, pa čak onaj namjenjen za socijalnu pomoć, kako bi sebi gradili vile i luksuzne štale. DPS vlast je najgora vlast u istoriji Berana i nema tog časnog i poštenog Beranca i Beranke koji će svom obrazu odrediti cijenu. Nema te cijene za koju možete kupiti vlast, uzalud je ovih dana formirate. Demokratska Crna Gora će svim demokratskim sredstvima braniti izbornu volju građana Berana. Vjerujemo u čvrstinu i nesalomljivost ponositog naroda koji čuva obraz, čast i poštenje", kazao je Kljajić.

Bonus video: