DF: Odgovor MUP-a Milanu Kneževiću: Ponosni smo što smo vam podmetnuli oružje za državni udar

Demokratski front objavljuje dokumente o saglasnosti državnog sekretara za iznajmljivanje 45 kalašnjikova na revers i fotoelaborat istih kalašnjikova koji su navodno pronađeni u kući visokog policijskog funkcionera Siniše Stojkovića
28955 pregleda 49 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović

Na skupštinskom zasijedanju 30. oktobra 2019. državni sekretar u MUP – u Dragan Pejanović je nakon insistiranja Milana Kneževića, priznao da je za potrebe specijalnog policijskog odjeljenja izdao na revers 45 kalašnjikova i 2 500 metaka koji su smješteni u zamrzivač u kući visokog policijskog funkcionera Siniše Stojkovića.

Dokumentacija
Dokumentacija(Foto: DF)

Ovi kalašnjikovi su trebalo da zamijene oružje koje je navodno Mirko Paja Velimirović po naredbi GSDT – a Milivoja Katnića kupio na Kosovu i Metohiji, a zatim ih uništio u jezeru Gazivode. Iako oružje iznajmljeno od MUP – a nije korišteno za potrebe državnog udara, niti za bilo koje drugo krivično djelo, urađen je fotoelaborat kao što je to slučaj kad se radi o stvarnom zločinu i krivičnom djelu.

Kalašnjikovi
Kalašnjikovi(Foto: DF)

Demokratski front objavljuje dokumente o saglasnosti državnog sekretara za iznajmljivanje 45 kalašnjikova na revers i fotoelaborat istih kalašnjikova koji su navodno pronađeni u kući visokog policijskog funkcionera Siniše Stojkovića.

Iz dokumentacije
Iz dokumentacije(Foto: DF)

Ovo je samo jedan u nizu od dokaza kako je montiran proces protiv lidera DF – a, i kako predstavnici režima poput državanog sekretara Dragana Pejanovića nemaju nikakvu nelagodu da saopšte da ne znaju za koju namjenu je odobren revers za 45 kalašnjikova, ali da se svakako ponose što su dali doprinos u izvođenju lažnog državnog udara.

Dokumentacija
Dokumentacija(Foto: DF)

Tekst pripremio Demokratski Front