Ljuljđuraj poručio članovima koji napuštaju stranku: Sve što imate zaradili ste od SNP-a

SNP su napustili i članske karte vratili Branko Ivanović, Milorad Vukšić, Mićo Dobriša i Aleksandra Sindik
2912 pregleda 0 komentar(a)
Kolja Ljuljđuraj, Foto: SNP
Kolja Ljuljđuraj, Foto: SNP

Pojedini članovi koji napuštaju Socijalističku narodnu partiju (SNP) politički postoje zahvaljujući toj stranci i sve što imaju od nje su zaradili, poručio je član Predsjedništva, Kolja Ljujđuraj.

SNP su napustili i članske karte vratili Branko Ivanović, Milorad Vukšić, Mićo Dobriša i Aleksandra Sindik.

Ljuljđuraj je naveo da osjeća ljudsku obavezu da im se, kao jedan od osnivača partije, obrati kao dojučerašnji partijski drug i saborac u svemu što je SNP od svog osnivanja pretrpjela.

“Zajedno smo prošli i napade i ucjene i prijetnje i svako drugo maltretiranje, kako od vlasti tako i od partijskih kolega koji su iz ovih ili onih razloga napuštali SNP”, rekao je Ljuljđuraj u saopštenju dostavljenom medijima.

Kako je rekao, vrlo je začuđen da danas, nakon svega, neki od njih koji politički postoje zahvaljujući SNP-u, tako nastupaju.

"Pozivate i prozivate a ne znate ni vi sami zašto. Da vam nije bilo loše od SNP-a, možda? Na SNP-u ste zaradili sve što imate”, poručio je Ljuljđuraj.

Jedino, kako je rekao, on nikad ništa dobio nije.

“I neka nisam, jer vas sve zajedno danas mogu pogledati u oči, i vas i cijelu Crnu Goru".

"Nisam izdao i nijesam se prodao nikad, a znate i vi vrlo dobro kroz šta sam sve prolazio, ja i moja porodica i moji prijatelji. I prijetili su i ucjenjivali i nudili, ali uvijek sam rekao ne, jer vjernost SNP-u i politici koju ona zastupa, nema cijenu”, poručio je Ljuljđuraj.

Bonus video: