"najveći balkanski manipulator uzdrman iz temelja"

Demokrate: Dosljednost i iskrenost opozicione borbe od presudnog značaja

"Krećemo u konačno demontiranje poslednjeg totalitarnog režima u Evropi i taj proces više niko ništa ne može zaustaviti", poručuju Demokrate
960 pregleda 10 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora

Rješenja Demokratske Crne Gore će pregaziti sve decenijske manipulacije i zaustaviti kriminalno djelovanje na štetu interesa građana i države, poručuju iz te partije.

Navode da je tih rješenja za sada stotinu i poručuju da će ih biti "još na desetine".

"Uzalud DPS pokušava da opstruira proces sveobuhvatnih izbornih reformi.   Ogoljeni ste gospodo i raskrinkani pred licem javnosti i uhvaćeni u vašim decenijskim krađama i prevarama. Vrijeme je da položite račune građanima. Mislili ste da će vam opet proći fantom birači kao što su prolazili decenijama? Mislili ste da će vam i dalje prolaziti trouglovi, flomasteri i ucjene, da ćete sakrivati vojsku nezakonito upisanih birača iza bb adresa? Očekivali ste da vam se pređe preko partijskih zapošljavanja, donacija i politizovanih institucija? Razotkriveni ste gospodo, pred licem EU i cjelokupne javnosti Crne Gore i regiona", stoji u saopštenju Demokrata.

Iz te partije ocjenjuju da je "najveći balkanski manipulator uzdrman iz temelja".

"Navikli ste na arčenje narodnih para, korišćenje svih državnih resursa za vaše nečasne namjere, ali znajte jedno, gotovo  je sa tim. Bježite od novog glasačkog listića, biračkog spiska i zakonitih adresa u mišju rupu, ali i tamo ćete se morati suočiti sa pravdom, istinom i zakonom. Najveći Balkanski manipulator je uzdrman iz temelja. Krećemo u konačno demontiranje poslednjeg totalitarnog režima u Evropi i taj proces više niko ništa ne može zaustaviti", poručuju Demokrate.

Iz te partije pozivaju Demokratski front da napusti Skupštinu Crne Gore, da raskine "neformalnu koaliciju sa DPS-om" u Budvi, da potpiše da će bojkotovati naredne izbore ukoliko ne bude uslova za fer izbore i pridruži se opoziciji koja, "neumorno proizvodi rješenja i bori se za poštene izbore."

"Demokrate od opozicionih dogovora nisu odstupile ni za milimetar. Doslednost i iskrenost opozicione borbe u ovom momentu je od presudnog značaja", zaključuje se u saopštenju.