Marković sa čelnicima Kotora: Puna podrška Vlade za kvalitetniji život građana

Aprcović je saopštio da opština Kotor intenzivno radi na rješavanju pitanja saobraćajnih gužvi koje opterećuju grad
931 pregleda 3 komentar(a)
Marković sa čelnicima Kotora, Foto: Bojana Čupić
Marković sa čelnicima Kotora, Foto: Bojana Čupić

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je Kotoranima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine i kazao da će imati punu podršku Vlade u nastojanjima da unaprijede kvalitet života građana i turističku ponudu grada.

Na sastanku sa predsjednikom Opštine Željkom Aprcovićem i predsjednikom Skupštine opštine Jovom Suđićem, premijer je ocijenio pozitivnim brojne aktivnosti preduzete nakon promjene lokalne vlasti i pohvalio proaktivnost kotorskog rukovodstva.

"Na sastanku, održanom juče popodne, premijer Marković i kotorski čelnici su se saglasili da će izgradnja žičare od Kotora do Njeguša, za koju je planiran tender do kraja godine, dati dodatan kvalitet i podsticaj razvoju turizma", saopšteno je iz Vlade.

Aprcović je saopštio da opština Kotor intenzivno radi na rješavanju pitanja saobraćajnih gužvi koje opterećuju grad, kao i da su posvećeni radovima na bazenu za koji se upotrebna dozvola očekuje u martu naredne godine. Posebno je pohvaljena odluka o preuzimanju vaterpolo kluba Primorac“ od strane Opštine.

"Jedan od prioriteta za lokalnu vlast je i prevazilaženje izazova za izgradnju sportske hale i njen završetak u roku od godinu i po dana. Aprcović je važnim ocijenio i značajna ulaganja Opštine u kulturu i u tom kontekstu pohvalio rekonstrukciju Centra za kulturu", navodi se.

Bonus video: