Marković: Danilovgrad je primjer kako na održiv i kvalitetan način iskoristiti resurse

"Podrška za sve što radite", kazao je Marković
2299 pregleda 4 komentar(a)
Marković prilikom posjete stadionu, Foto: Vlada Crne Gore
Marković prilikom posjete stadionu, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 25.11.2019. 13:01h

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković izjavio je danas da je Danilovgrad opština koja može biti primjer kako na održiv i kvalitetan način iskoristiti resurse za dobrobit građana i države, objavljeno je na zvaničnom Tviter profilu Vlade Crne Gore.

"Podrška za sve što radite", kazao je Marković.

Crnogorski premijer danas boravi u radnoj posjeti Danilovgradu.

Marković je kako je saopšteno iz Vlade Crne Gore obišao tokom posjete obišao dalekovod Slap čija je rekonstrukcija počela ovog mjeseca i rekonstruisani gradski stadion "Braća Velašević".

"CEDIS-ov projekat Intenzivne obnove elektrodistributivne mreže širom Crne Gore, koji je vrijedan više od 80 miliona eura, uključuje i dva miliona vrijednu obnovu dalekovoda Slap i to zamjenu 380 stubova i rekonstrukciju 30 trafo stanica čime će 1.400 domaćinstava u Bjelopavlićkoj ravnici koja se električnom energijom snabdijevaju preko ovog dalekovoda dobiti stabilno i pouzdano napajanje", navodi se u saopštenju Vlade..

Iz Vlade su kazali i da su Marković, ministarka ekonomije Dragica Sekulić, predsjednica opštine Danilovgrad Zorica Kovačević, predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević i direktor Uprave za imovinu Blažo Šaranović obišli i rekonstruisani stadion u koji je uloženo 1.400.000 eura.

"U sklopu najvećeg infrastrukturnog projekta koji je pokrenuo Fudbalski savez Crne Gore, postavljeni su na ovom stadionu reflektori čime je danilovgradski stadion postao šesti u Crnoj Gori na kojem je moguće odigravanje utakmica u večernjim terminima", kazali su iz Vlade Crne Gore.

Bonus video: