PRENIJELI PORUKE SOLIDARNOSTI

Abazović sa saradnicima posjetio Drač: Donijeli hranu i odjeću, donirali krv

Iz pokreta URA navode da su izuzetno ponosni što su sreli spasioce iz Crne Gore, drugih zemalja regiona, brojne diplomatske predstavnike, humanitarne radnike i volontere
7734 pregleda 5 komentar(a)
Predstavnici URE u Draču, Foto: URA
Predstavnici URE u Draču, Foto: URA
Ažurirano: 28.11.2019. 10:28h

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović juče je sa svojim saradnicima posjetio Drač, poslije razornog zemljotresa u tom albanskom gradu.

Abazović je, kako je saopšteno iz GP URA, zajedno sa kolegama iz partije donirao hranu i odjeću, a dali su i krv u regionalnoj bolnici.

URA
Abazović u Draču(Foto: URA)

“U ovom teškom trenutku za Albaniju dijelimo solidarnost, ljubav i humanost sa žrtvama zemljotresa. Svjesni da ne možemo mnogo da pomognemo, ali osjećali smo moralnu obavezu da podijelimo tugu sa našim komšijama nakon katastrofalnog zemljotresa”, kazali su iz URE.

URA
Predstavnici URE u Draču(Foto: URA)

Navode i da su izuzetno ponosni što su u Draču sreli spasioce iz Crne Gore, drugih zemalja regiona, brojne diplomatske predstavnike, humanitarne radnike i volontere.

URA
Predstavnici URE u Draču(Foto: URA)

“Danas smo komšijama iz Albanije prenijeli poruke solidarnosti iz Crne Gore i poručili im da u ovom trenutku nijesu sami. Samo solidarnošu, empatijom i međusobnim razumijevanjem možemo pobijediti neprilike i razvijati regionalnu sardnju”, poručili su iz URE.

URA
Donirali krv(Foto: URA)

Kako navode iz te partije, u posjeti Draču bili su predstavnici podgoričkog, cetinjskog i ulcinjskog odbora pokreta URA.

Preporučujemo za Vas