Ivković: "Državotvorne" partije u Budvi sve progutaju, samo da bi ostale u vlasti

"Što se DF tiče, odavno nam je jasna njihova antidržavna ideologija i od njih nas ovakvo ponašanje uopšte ne čudi"
1705 pregleda 12 komentar(a)
Ivković, Foto: Socijaldemokrate
Ivković, Foto: Socijaldemokrate

Na posljednjoj sjednici Skupštine opštine (SO) Budva imali smo priliku da vidimo još jedno brukanje Budve, ali i cijele Crne Gore, od strane vladajuće koalicije u tom gradu, saopštio je danas Petar Ivković, predsjednik Opštinskog odbora (OO) Socijaldemokrata (SD) Budva.

Na početku sjednice SO Budva 29. novembra, šef odborničkog kluba Crnogorske Miodrag Čučka za govornicom je pustio himnu, ustala je cijela sala, osim odbornika Demokratskog fronta (DF) Đorđija Vujovića i Janka Dimića, i nezavisnog odbornika Gorana Pejovića, koji su sjedjeli tokom intoniranja. Nakon što je to završeno Dimić je na mobilnom pustio pjesmu "Onamo 'namo" i ustao.

"Što se DF tiče, odavno nam je jasna njihova antidržavna ideologija i od njih nas ovakvo ponašanje uopšte ne čudi. Međutim, u analima crnogorske politike će ostati koliko su spremne da budu ponižavane partije koje se na papiru smatraju građanskim i državotvornim, a koje čine vlast u Budvi. Poslije svakog ispada vladajućeg bućkuriša, a bilo ih je mnoštvo, u Budvi slušamo vapaje navedenih "državotvornih" partija koje imaju obraza da nekom nešto više poruče i u Budvi i u Crnoj Gori. No, svaki put sve progutaju, samo da bi ostali u vlasti", istakao je Ivković.

On je kazao da je zaključak je samo jedan - tamo gdje vladaju cirkusanti, cirkus je jedini očekivani događaj u njihovoj režiji.

"Sreća je pa ovaj cirkus u Budvi neće još dugo trajati", zaključio je Ivković.

Bonus video: