Divanović Daniloviću: Hleba i igara, dok god je poslaničke zimnice i partijske ljetine

"Svojevrsni omaž koji je posvetio trajanju DPS-a, osim patetikom, odiše i latentnim divljenjem nekoga ko je poput mačke već devet puta politički oživljavao", saopštio je poslanik DPS-a Nikola Divanović reagujući na stav Gorana Danilovića
3107 pregleda 10 komentar(a)
Divanović, Foto: DPS, DPS
Divanović, Foto: DPS, DPS

Izgleda da je Goran Danilović preozbiljno shvatio da je u politici važno da trajete, jer očigledno da nema te političke ideje zbog koje on nije kadar da preživi, saopštio je poslanik Demokratske partije socijalista, Nikola Divanović.

Divanović je reagovao na jučerašnji stav poslanika Ujedinjene Crne Gore Gorana Danilovića koji je nedavni kongres DPS-a ocijenio kongresom za istorijsku marginu.

"Svojevrsni omaž koji je posvetio trajanju DPS-a, osim patetikom, odiše i latentnim divljenjem nekoga ko je poput mačke već devet puta politički oživljavao.

I nema namjeru da posustane, dok god bude vjerovao da javnosti može ponuditi dobar izgovor za izborni poraz, a finansijerima romantični savjet kako moraju 'pametnije ovaj put'.

Povezani članci

01. Decembar 2019.

Kongres za istorijsku marginu

Već četvrt vijeka, od izbora do izbora, iz poraza u poraz, ovaj politički poeta, suprotno zdravoj logici, uporno piše o velikim političkim idejama i ciljevima, saplićući se konstantno o trećinu jednog mandata koliko mu građani tradicionalno vjeruju. Valjda na taj način, g-din Danilović pokušava da opravda svoj status poslanika "nezavisnog" od političkih poraza i 'zavisnog' od poezije. Hleba i igara, dok god je poslaničke zimnice i partijske ljetine", navodi se u reagovanju poslanika DPS-a Nikole Divanovića.

Bonus video: