Mandić: Neću da se izvinjavam Škrelji

"Mi ćemo ti prebiti i tu drugu nogu", dobacio je iz poslaničke klupe Mandić juče Škrelji, u polemici između predstavnika Demokratskog fronta i Demokratske partije socijalista
13313 pregleda 65 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović
Mandić, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović
Ažurirano: 05.12.2019. 18:36h

Član Predsjedništva i poslanik Demokratskog fronta Andrija Mandić rekao je da se neće izviniti poslaniku Demokratske partije socijalista Ljuiđu Škrelji zbog jučerešanjeg dobacivanja da će mu slomiti i drugu nogu.

"Mi ćemo ti prebiti i tu drugu nogu", dobacio je iz poslaničke klupe Mandić juče Škrelji, u polemici između predstavnika Demokratskog fronta i Demokratske partije socijalista.

Škrelja je poslanicima tog kluba prethodno preporučio da se ne žale njemu, kao predsjedniku Administrativnog odbora, zbog kazni koje im izriču, već da se jednom usprotive onima koji im u Skupštini izriču opomene - predsjedniku ili potpredsjedniku zakonodavnog doma...

Mandić je juče rekao da ima ljudi koji mogu lažno da svjedoče i da im se ništa ne može. "Ja se nikome neću izvinjavati", rekao je Mandić danas.

On je zatim govorio o servilnosti DPS-a prema Bošnjacima i Albancima, navodeći da DF nema razloga da se tako ponaša.

Predsedavajući Skupštine Genci Nimanbegu (Forca) prokomentarisao je to riječima: "Poslije vašeg izlaganja, riječi su suvišne".

Bonus video: