"IZNIJELI STE NIZ NEISTINA"

Demokrate DPS-u: Politički i izborni kriminalci, hoćete li podnijeti ostavke i napustiti politiku ukoliko ne bude tehničke vlade?

"Od vas smo za samo dva mjeseca napravili klasične političke marginalce"
1511 pregleda 2 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora upitala je Klub poslanika Demokratske partije socijalista (DPS)  hoće li podnijeti ostavke i napustiti politiku ukoliko ne bude tehničke vlade?

"Politički i izborni kriminalci, nakon što ste iznijeli niz neistina, pozivamo vas da jasno kažete: hoćete li podnijeti ostavke i napustiti politiku ukoliko ne bude tehničke vlade? Odgovorite bez oklijevanja, jasno i precizno – da ili ne? Naravno, unaprijed znamo da nećete. Prvo, zato što ne smijete, a drugo, zato što dobro znate da će biti tehničke vlade, jer smo vas toliko satjerali u ćošak da ne znate gdje udarate", saopštile su Demokrate reagujući na saopštenje Kluba poslanika DPS. 

Demokratska Crna Gora je poručila da "politički i izborni kriminalci, Odboru nijesu dostavili niti jedan jedini predlog, dok se na svim radnim odborima povlače pod pritiskom argumenata, a njihova obrazloženja na sjednicama radnih odbora i Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva izazivaju podsmijeh". 

"Od vas smo za samo dva mjeseca napravili klasične političke marginalce. Politički i izborni kriminalci, izmišljali ste razne afere, lagali međunarodne predstavnike, obmanjivali institucije, OEBS-u i ODIHR-u slali lažne materijale, i kada ste vidjeli da ništa od toga ne utiče na rad Odbora, te da pucate u prazno, onda ste preko noći, onako kukavički kako samo vi to znate, posegli za Predlogom zakona o slobodi vjeroispovijesti, koji nijeste usaglasili sa sve tri tradicionalne konfesije, a sa jasnim ciljem da sabotirate proces izbornih reformi.  Politički i izborni kriminalci, kada nijeste uspjeli da nas pobijedite na sjednicama Odbora i radnih odbora, kada ste shvatili da ne možete odbiti niti jedno jedino rješenje Demokrata, jer za to nemate ama baš nikakvu argumentaciju, kada smo vam pokazali kako se radi, kada smo vam održali nekoliko vaspitnih časova, tada ste posegli za jednim jedinim vašim argumentom i kecom u rukavu – identitetskim svađama, međuvjerskom mržnjom i podjelama, a sve kako biste, sa vašim navodnim proitivnicima, srušili rad Odbora i izazvali institucionalnu i političku krizu", navodi se u saopštenju Demokrata.

Preporučujemo za Vas