DF i "Sinđina Skupština": "Proglasili se najvećim izdajnicima opozicije"

"Predjesdnik tzv. Skupštine je Ivan Brajović - Ramada"
11292 pregleda 106 komentar(a)
Poslanici DF u Skupštini Crne Gore, Foto: Boris Pejović
Poslanici DF u Skupštini Crne Gore, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 06.12.2019. 12:41h

Bloger i građanski aktivista Omer Šarkić napisao je na Fejsbuku da je Skupština nelegitimna, lažna institucija, u kojoj su svi poslanici neligitimno izabrani.

"DF je tu Skupštinu nazvao "Sinđinom" i dodao: " Ko god uđe u ovakvu Skupštinu najgori je izdajnik opozicije, ikad". Tako je DF samog sebe proglasio najvećim izdajnikom opozicije, ikad", istakao je Šarkić.

On je dodao da je predsjednik tzv. Skupštine je Ivan Brajović - Ramada.

"Onaj Brajović koji je lažno svjedočio na sudu, a predsjednik nam je "najvećeg zakonodavnog tjela". Eto, i to je naša Skupština. Brajović je i bio u poslovima sa "odbjeglim šefom kriminalne grupe" profesorom Kneževićem - kako ga titulira opet DF, te mu je ovaj kupio plac po nekoliko puta većoj cijeni od tržišne", napisao je Šarkić.

Naveo je i da se u toj "Sinđinoj Skupštini" raspravlja o svemu, samo ne o onome što joj je posao - donošenju zakona.

"Pored toga što je neligitimna, Skupština poslanicima, prije svega DF-a i DPS-a, služi za realiti šou gori od onih na Pinku. I dok oni na Pinku bar imaju neka upozorenje i valjda se ne mogu emitovati preko dana, Skupštinska farma se emituje po vas cijeli dan", napisao je Šarkić.

Poručio je da skupštinski klovnovi svojim govorima i ponašanjem podgrijavaju one najgore strasti u svom glasačkom tijelu, a u tome prednjači DF.

"To najzad treba otvoreno priznati, jer svi mi, opozicioni nastrojeni građani, štedimo opoziciju, njena činjenja i nečinjena, pa je i to možda razlog što je ovakva. Ono što radi DF u Skupštini je dno-dna, to se najzad mora javno, jasno i glasno reći, uprkos rizicima da budete linčovani, postanete meta poznatog pljuvačkog arsenala DF-a. Obratiti se onim riječima Ljuiđu Škrelji, što god mislili o njemu, ispod je svakog ljudskog dostojanstva", napisao je Šarkić.

Bonus video: