Milošević: Savjet dao punu podršku Abazoviću

Politički direktor GP URA smatra da je tekst objavljen u današnjim "Vijestima" slobodna novinarska interpretacija i "još jedan u nizu onih koji imaju za cilj urušavanje kredibiliteta GP URA"
74 pregleda 35 komentar(a)
GP URA, Foto: GP URA
GP URA, Foto: GP URA
Ažurirano: 03.03.2018. 11:30h

Tekst objavljen u današnjem broju Vijesti, “Savjet URA traži od Abazovića da sačuva partiju”, slobodna je novinarska interpretacija i još jedan u nizu onih koji imaju za cilj urušavanje kredibiliteta Građanskog pokreta URA kao istinske rastuće građanske opcije koja se zalaže za promjene u zemlji, kazao je politički direktor GP URA Rade Milošević.

“Ovaj angažovani novinarski tekst ima isključivo za cilj promovisanja jedne partije koja je u velikim problemima. Razumijemo prijateljsku potrebu pojedinaca da pomognu jednoj političkoj strukturi, ali neka budu sigurni da nećemo dozvoliti da to rade preko naših leđa”, rekao je Milošević.

Kako je kazao, tekst nije zasnovan na činjenicama i smatra da su Vijesti dužne zbog javnosti "demantuju neistinite navode i činjenice u tekstu".

“Sjednica Savjeta je, sasvim suprotno od onoga što stoji u tekstu, protekla na visokom nivou demokratskog razumijevanja i međusobnog uvažavanja sa jasnim zaključkom. Savjet Građanskog pokreta URA dao je jednoglasnu podršku predsjedniku Abazoviću u pokušajima da se bez sebičluka i kalkulanstva dođe do jedinstvenog ozbiljnog opozicionog predsjedničkog kandidata”, naveo je Milošević

Kako je kazao, u GP URA su sigurni da ni ovakva "podmetanja i angažovani tekstovi" ne mogu narušti ono što Građanski pokret URA esencijalno i jeste – partija demokratskih tekovina i vrijednosti u kojoj se kroz međusobno uvažavanje svih njenih članova rađaju konstruktivne ideje u korist građana Crne Gore.

Bonus video: