OCIJENIO DA JE ODBOR ODGOVORIO ZADATKU

Rakočević: Nema više Odbora i radnih grupa, sva rješenja su na stolu

Šef poslaničkog kluba DPS-a je nagovijestio da će predsjednik Odbora i članovi iz reda vladajuće većine uskoro saopštiti konkretan plan za period do kraja godine
2386 pregleda 3 komentar(a)
Rakočević, Foto: Boris Pejović
Rakočević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 16.12.2019. 11:53h

Šef poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore, Nikola Rakočević, kazao je da je siguran da radnih grupa, Odbora i radnih tijela za reformu izbornih zakona više neće biti.

"Umorili su se građani od toga. Odbor je odgovorio zadatku i produkovao određene rezultate. Rješenja su na stolu, samo fali zrelosti naše političke alternative, da se za njih glasa. Ovog puta, za razliku od 2017. godine, imamo sugestije dijela opozicije, koji je učestvovao u radu Odbora, te stoga vladajuća većina, oslanjajući se i na te sugestije, a prevashodno na preporuke međunarodnih institucija, može kreirati rješenja za koja postoji šira saglasnost od one koju obezbjeđuje politička ideja o izbornim zakonima, isključivo partija na vlasti", rekao je Rakočević za Pobjedu.

On je nagovijestio da će predsjednik Odbora i članovi iz reda vladajuće većine uskoro saopštiti konkretan plan za period do kraja godine.