Mladi DPS-a u Bijelom Polju podijelili djeci poklone

"Mladi DPS-a su i ovog puta pokazali svoju humanost i društvenu odgovornost", navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a u Bijelom Polju
831 pregleda 0 komentar(a)
Sa posjete "Tisi", Foto: DPS
Sa posjete "Tisi", Foto: DPS

Delegacija Savjeta mladih DPS-a Bijelo Polje, koju je predvodio predsjednik Miloš Vajić, obišla je danas Centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju "Tisa'' i tom prlikom uručila novogodišnje poklone paketiće korisnicima te ustanove.

"Delegacija je uručila i uređaj za ozvučenje koji će se koristiti za priredbe. Na posjeti i donaciji zahvalio se direktor Dnevnog centra Ensad Omerović", navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a u Bijelom Polju.

Predstavnici Savjeta su, dodaje se, obišli i Dječje odjeljenje bjelopoljske bolnice gdje su se družili sa djecom i poklonili im novogodišnje paketiće, a doniran je i smart televizor za to odjeljenje.

DPS
Sa posjete bjelopoljskoj bolnici(Foto: DPS)

"Domaćin delegaciji Savjeta mladih bila je direktorica Opšte bolnice Biserka Bulatović. Mladi DPS-a su i ovog puta pokazali svoju humanost i društvenu odgovornost", navodi se u saopštenju OO DPS Bijelo Polje.

Bonus video: