REGIONALNI SASTANAK - ZAPADNI BALKAN

Đukanović obišao Drač

Đukanović boravi u Albaniji na poziv premijera Rame na Regionalnom sastanku - Zapadni Balkan. Sastanak je organizovan u okviru trilateralne inicijative Srbije, Albanije i Sjeverne Makedonije, koju su pokrenuli predsjednik Vučić i premijeri Rama i Zaev
7775 pregleda 1 komentar(a)
Vučić, Đukanović, Rama i Zaev u Draču, Foto: Predsjednik.me
Vučić, Đukanović, Rama i Zaev u Draču, Foto: Predsjednik.me

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović sa premijerima Albanije i Sjeverne Makedonije Edijom Ramom i Zoranom Zaevom i predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem obišao je danas Drač koji je najviše stradao u nedavnom zemljotresu koji je pogodio Albaniju.

Đukanović danas boravi u Albaniji na poziv premijera Rame na Regionalnom sastanku - Zapadni Balkan.

Sastanak je organizovan u okviru trilateralne inicijative Srbije, Albanije i Sjeverne Makedonije, koju su pokrenuli predsjednik Vučić i premijeri Rama i Zaev.

"Učešće predsjednika Đukanovića potvrda je osvjedočene posvećenosti Crne Gore regionalnoj saradnji i stabilnosti, unapređenju dobrosusjedskih odnosa, kao i odgovornosti prema obavezama iz pregovaračkog procesa sa EU. Takođe, sastanak u Tirani je i prilika za otvoreni dijalog o kretanjima u regionu, zajedničkim razvojnim prioritetima i evropskoj perspektivi Zapadnog Balkana", saopšteno je iz kabineta Đukanovića.

Preporučujemo za Vas