Tadić Mijović: Ne dovodite me više u vezu sa kandidaturom

"Zašto se još uvijek potencira moje ime i zašto sam predmet različitih nagađanja samo mogu da slutim, ali imam obavezu da se i na ovaj način distanciram od svih sporenja i kalkulacija oko predsjedničkih izbora"
59 pregleda 68 komentar(a)
Milka Tadić Mijović
Milka Tadić Mijović
Ažurirano: 01.03.2018. 18:17h

Bilo bi ispravno da akteri na javnoj sceni moje ime više ne dovode u vezu sa kandidaturom za predsjedničke izbore, saopštila je predsjednica Centra za istraživačko novinarstvo Milka Tadić Mijović.

"Ja u proces kandidature nikada nijesam ni ušla, o toj ideji koja mi je lično bila iznenađenje samo sam načelno razgovarala sa pojedinim predstavnicima crnogorskih partija i ta je priča za mene vrlo brzo i završena", kazala je Tadić Mijović

"Zašto se još uvijek potencira moje ime i zašto sam predmet različitih nagađanja samo mogu da slutim, ali imam obavezu da se i na ovaj način distanciram od svih sporenja i kalkulacija oko predsjedničkih izbora u čijem sam i ja vrtlogu, iako je za mene ta stvar okončana faktički i prije nego što je počela", zaključila je Tadić Mijović.

U novom izdanju emisije Načisto otkrijte u kojoj mjeri društvo oblikuje očajne pojedince? Kako je došlo do opšte regresije ambijenta u kome se neprestano crtaju mete? Da li su ovako dramatični dogadjaji upozorenje svima? Gosti Petra Komnenića su Obrad Mišo Stanišić, DPS, Slaven Radunović, DF, Ivan Vujović, SDP

Bonus video: