"PRIJETNJE MITROPOLITU KRUNA PRIMITIVIZMA"

SNP traži od Markovića da podnese ostavku

"U svojoj osionosti i naviknutom životu na podjelama Duško ne primjećuje ni dobronamjerne, iskrene, hrišćanske pozive Mitropolita i naših vladika na mir, pomirenje i ljubav", naveo je potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić
7962 pregleda 8 komentar(a)
Šćekić, Foto: SNP, SNP, SNP
Šćekić, Foto: SNP, SNP, SNP
Ažurirano: 30.12.2019. 21:15h

Socijalistička narodna partija pozvala je premijera Duška Markovića da upodnese ostavku.

Kako se navodi u saopštenju koje potpisuje potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić, "poslednje prijetnje, koje upućuje na adresu Mitropolita predstavljaju krunu DPS-ovskog primitivizma".

"Usvojeni zakon, koji diskriminiše pravoslavno stanovništvo u našoj državi bio je dovoljan signal da Duško spakuje svoje premijerske kofere. Uniženo je ime crnogorsko, a providne floskule o nekakvim velikosrpskim ili drugim idejama više ne piju vodu. U svojoj osionosti i naviknutom životu na podjelama Duško ne primjećuje ni dobronamjerne, iskrene, hrišćanske pozive Mitropolita i naših vladika na mir, pomirenje i ljubav. Građani, ovoga puta, više nego ikada, dostojanstveno brane svoju Mitropoliju crnogorsko-primorsku i pružaju miran i dostojanstven otpor diktatorskim izjavama i djelima aktuelnog premijera", navodi se između ostalog u saopštenju Šćekića.

Preporučujemo za Vas