Liberalna partija čestitala Dan opštine Bijelo Polje

"Bijelo Polje kao centar sjevera Crne Gore, kako i administrativni tako i ekonomski i privredni, obrazovni ali i kao urbano jezgro ima potencijal da razvija svoje mogućnosti, ponudi svojim ljudima šansu za lični i poslovni razvoj i napredak i privuče mlade da budu dio takvog razvoja", navodi se u čestitci Liberalne partije
1394 pregleda 9 komentar(a)
Andrija Popović, Foto: BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC
Andrija Popović, Foto: BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC
Ažurirano: 02.01.2020. 12:08h

Predsjednik Liberalne partije Crne Gore Andrija Popović, čestitao je 3. januar, Dan opštine Bijelo Polje.

"Građanima i građankama Bijelog Polja, predsjedniku opštine Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine Abazu Dizdareviću i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 3. januar Dan Opštine Bijelo Polje", navodi se u sopštenju Liberalne partije.

"Bijelo Polje kao centar sjevera Crne Gore, kako i administrativni tako i ekonomski i privredni, obrazovni ali i kao urbano jezgro ima potencijal da razvija svoje mogućnosti, ponudi svojim ljudima šansu za lični i poslovni razvoj i napredak i privuče mlade da budu dio takvog razvoja. Vjerujem da će ovaj grad sa pametnom politikom dugoročnog i održivog razvoja uspjeti da unaprijedi i valorizuje takve potencijale i bude konkurentan", navodi se u saopštenju.

Želim da vam poručim da će u svakom nastojanju da obezbijedi bolji kvalitet života svojim građanima i promoviše sebe kao poželjnu destinaciju, kao i uvijek, Bijelo Polje imati snažnu i nedvosmislenu podršku liberala, zaključuje se u saopštenju Liberalne partije.

Bonus video: