Joković: Bijelo Polje je uvijek bilo poznato kao primjer multietničkog sklada

"Uz adekvatnu pomoć državne uprave, stavljanjem u pogon svih raspoloživih ljudskih i privrednih kapaciteta, opština mora obezbijediti svojim građanima miran i ugodan život. "
1294 pregleda 0 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović, Filip Roganović

Povodom trećeg januara, Dana opštine Bijelo Polje, predsjednik SNP CG Vladimir Joković, u ime SNP-a i u svoje lično ime, čestitao je dan grada svim Bjelopoljcima.

„Bijelo Polje je uvijek bilo poznato kao primjer multietničkog, multikonfesionalnog i multikulturalnog sklada, i tako mora biti i ubuduće. Bogat prirodnim i ljudskim resursima, ovaj grad ima sve preduslove da postane napredno mjesto na sjeveru Crne Gore, koje će biti i predvodnik bržeg napretka naše države."

Dodao je da kroz podsticanje preduzetništva i stvaranje uslova za otvarenje novih radnih mjesta, posebno za mlade ljude, zaustaviće se odlazak naših građana sa sjevera, a Bijelo Polje će doprinijeti evropskoj budućnosti Crne Gore.

Uz adekvatnu pomoć državne uprave, stavljanjem u pogon svih raspoloživih ljudskih i privrednih kapaciteta, opština mora obezbijediti svojim građanima miran i ugodan život. S nadom da će tako i biti, čestitam vam Dan opštine Bijelo Polje“, navodi se u čestitki predsjednika Jokovića.

Bonus video: