Vučinović Milanoviću: Vjerujem da ćete podsticati put Crne Gore ka članstvu u EU

Ona je ocijenila da su, izborom Milanovića za predsjednika u momentu kada Hrvatska počinje da predsjedava Evropskom unijom, građani te države jasno pokazali da svoju budućnost žele temeljiti na građanskim vrijednostima
859 pregleda 2 komentar(a)
Vučinović, Foto: Vlada Crne Gore
Vučinović, Foto: Vlada Crne Gore

Ministarka u Vladi Crne Gore, Marija Vučinović čestitala je Zoranu Milanoviću pobjedu na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj.

“U svoje ime upućujem Vam najsrdačnije čestitke povodom pobjede na predsjedničkim izborima. Vjerujem da ćete Vašom inauguracijom opravdati dato povjerenje i raditi na dobrobiti svih hrvatskih građana“, navela je Vučinović u čestitki Milanoviću, koji će biti inaugurisan u februaru.

Ona je ocijenila da su, izborom Milanovića za predsjednika u momentu kada Hrvatska počinje da predsjedava Evropskom unijom, građani te države jasno pokazali da svoju budućnost žele temeljiti na građanskim vrijednostima.

„Takođe, vjerujem i da ćete, sa pozicije predsjednika Hrvatske, Vašom otvorenom politikom dodatno podsticati i promovisati put Crne Gore ka punopravnom članstvu u EU“, dodala je Vučinović.

Bonus video: