"Posljednji put kada je Bošković dolazio, Rudnik je olakšan za 2,5 miliona eura za ŽRK Budućnost"

“Bilo bi bolje da nam Bošković objasni kako kao Pljevljak nikada apsolutno ništa nije uradio za Pljevlja i kako ništa nije uradio da sprovede ona obećanja Vlade Crne Gore o sto miliona ulaganja u naš grad"
3314 pregleda 1 komentar(a)
Konvenvcija Demokrata u Pljevljima, Foto: Demokrate
Konvenvcija Demokrata u Pljevljima, Foto: Demokrate

Posjeta Boškovića rodnom gradu za Demokratsku Crnu Goru je, još jedan šamar Pljevljima i dokaz da je u lokalnom DPS-u „dogorela do nokata“

“Poslednji put kada je Bošković boravio u Pljevljima, Rudnik uglja je olakšan za 2,5 miliona evra za finansiranje ŽRK Budućnost, dok su se pljevaljski sportski klubovi gasili jedan za drugim. Poštovanje Pljevljaka sigurno ne može zaslužiti neko ko je otpisao EPCG 37 miliona i neko ko je poznat po tome da je nabavljao polovne dampere prikazujući ih novim, itd.

“Bilo bi bolje da nam Bošković objasni kako kao Pljevljak nikada apsolutno ništa nije uradio za Pljevlja i kako ništa nije uradio da sprovede ona obećanja Vlade Crne Gore o sto miliona ulaganja u naš grad. Da li je danas donio makar 100 hiljada od obećanih 100 miliona? Šta misle o glavnim predstavnicima DPS-a u Pljevljima, građani svakim danom to jasno pokazuju, tako da Bošković neće moći ovom posjetom da spasi ni Milinkovića (koga treba da spašava od napada iznutra) ali ni aktuelnog predsjednika Opštine Golubovića koji je pokazao da nije u stanju da riješi probleme sa kojima se suočavaju Pljevlja, već ih dodatno umnožava.Umjesto što se bavi nekakvim kvazi hibridnim ratovima, napadima spolja i ostalim izmišljotinama, valjalo bi da Bošković oslušne kakvo mišljenje o njemu vlada u rodnom mu gradu, jer ono što Pljevljaci misle o njemu je i lični i profesionalni poraz za bilo koga ko iole drži do sebe.

Boškoviću poručujemo da se ubuduće ne predstavlja kao rođeni Pljevljak, jer niko nam nije toliko odmogao, niko nas nije toliko unazadio i ojadio kao režim kojemu Bošković pripada i bezpogovorno služi”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: