POZVAO PAŽINA DA RAZMOTRI DA LI JE SUTKINJA PREKRŠILA KODEKS

Knežević: Sin Suzane Mugoše vježba razbijanje demonstracija dok zamišlja nekoga od nas

Knežević je istakao da je sin sutkinje Mugoše bez konkursa zaposlen u MUP-u, iako nije prošao obuku. Objasnio je da mu je to odgovorio ministar unutrašnjih poslova Mevludih Nuhodžić, objašnjavajući da Novak Mugoša nije prošao obuku, ali da je upućen na obuku za odrasle
28413 pregleda 45 komentar(a)
Ažurirano: 23.01.2020. 19:57h

"Juče se pojavio snimak, ili kućni uradak sutkinje Suzane Mugoše u porodičnom ambijentu, kako na brutalan način vježba razbijanje demonstracija, i očigledno zamišlja nekog od nas trojice, kazao je Milan Knežević na vanrednoj sjednici Demokratskog fronta.

Istakao je da za to vrijeme sutkinja sina uči da se to tretira kao prekomjerna upotreba sile ako "jastuk" ili neko od nas premine.

On je pozvao ministra pravde Zorana Pažina da kaže da li je sutkinja Mugoša prekršila Kodeks i je li dostojna obavljanja funkcije.

Knežević je istakao da je sin sutkinje Mugoše bez konkursa zaposlen u MUP-u, iako nije prošao obuku.

Objasnio je da mu je to odgovorio ministar unutrašnjih poslova Mevludih Nuhodžić, objašnjavajući da Novak Mugoša nije prošao obuku, ali da je upućen na obuku za odrasle.

Knežević je ocjenio da je zapošljavanje Novaka Mugoše u direktnoj vezi sa davanjem statusa svjedoka sarandika Saši Sinđeliću,  jer je posao dobio nekoliko dana prije toga.

Knežević je kazao da je pravosuđe u krizi, i da se krije od javnosti da su sudije Apelacionog suda Milić Međedović  i Ratko Ćupić tražili izuzeće.

Jedino ga nije tražila sutkinja Seka Piletić, koja je u konfliktu interesa.

Mandić: Istina je da smo sastali sa Amfilohijem

Andrija Mandić, lider NOVE potvrdio je da su se sastali sa mitropolitom Amfilohijem.

On je, na pitanje  novinara o tome što je bila tema posljednjeg susreta s Amfilohijom, rekao da bi to trebalo pitati ljude iz crkve.

"Dobro bi bilo da propričate sa ljudima iz Crkve oko toga i dobijete odgovore sa te adrese", kazao je Mandić.