URA: Uhapsite Nrekića

“Nrekić je javno priznao da Opština Ulcinj radi izvan zakona i URA će uraditi ono što procedure nalažu u ovom trenutku"
7391 pregleda 6 komentar(a)
Šaptafi, Foto: URA
Šaptafi, Foto: URA
Ažurirano: 03.02.2020. 13:13h

Priznanje predsjednika Opštine Ulcinj Ljora Nrekića (DPS) koji je javno kazao da se u toj opštini vrši partijsko zapošljavanje, uprkos tome što u lokalnoj upravi postoji problem viška zaposlenih je ravno najvećem skandalu, saopštio je danas Nervuz Šaptafi, potpredsjednik ulcinjskog odbora URA.

On je pozvao tužilaštvo "da bez ikavih prikupljana dokaza uhapsi Nrekića jer je", kako kaže “čovjek javno priznao da vrši krivično djelo zapošljavajući po partijskom ključu zajedno sa koalicionim partnerima, odnosno svim strankama koje čine vlast (sekretari)”.

“Nrekić je javno priznao da Opština Ulcinj radi izvan zakona i URA će uraditi ono što procedure nalažu u ovom trenutku. Danas smo poslali urgenciju Agenciji za sprječavanje korupcije u kojoj zahtijevamo od te institucije da pokrenu proces protiv Ljora Nrekića bez ikakvog odlaganja. Takođe, obratićemo se i ombudsmanu jer Nrekić i njegovi sateliti vrše otvoreno diskriminaciju građana po partijskoj liniji”, ističe Šaptafi.

Kaže da je ovo savršena ilustracija i dokaz afere “Snimak” "koju vladajući DPS i njegovi sateliti u Crnoj Gori i u Ulcinju sprovode već decenijama unazad i tako dolaze do većine."

Povezani članci

02. Februar 2020.

Zapošljavamo po partijskoj liniji, izborna je godina

Šaptafi ukazuje i da vjeruje da se u svakoj opštini dešava isto, samo što je, kako kaže, Nrekić skupio sange pa sve priznao.

“Ako ništa drugo, hvala mu što je rekao istinu”, dodaje potpredsjednik ulcinjske URA-e.

“Istrajaćemo dok ne vidimo leđa najgoroj vlasti u istoriji Ulcinja ali i tridesetogodišnjoj vlasti DPS-a koja i na državnom nivou funkcioniše na ovaj način. Vjerujemo da i građanima postaje savršeno jasno da sa ovakvom kriminalnom skupinom ljudi ne može biti ni nade za bolju perspektivi niti Ulcinja, niti cijele Crne Gore”, zaključuje potpredsjednil ulcinjske URE na kraju saopštenja.

Bonus video: