DPS : Licemjerju crnogorske opozicije nikad kraja

"Ovakve manipulacije i izlive bijesa prema Janoviću doživljavamo kao izraz žaljenja što opozicija u njihovim stranačkim redovima nema nikog ko bi mogao po uspjehu, ni sportskom ni političkom, da se približi sadašnjem ministru za sport i mlade", navodi se u saopštenju DPS-a
8021 pregleda 73 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Mučno je bilo čitati danas saopštenja dušebrižnih opozicionara koji su se javili da odbrane reprezentaciju Crne Gore od ministra sporta i mladih Nikole Janovića, saopšteno je oz Demokratske partije socijalista.

Kako navode u saopštenju, nijesu očekivali ovoliku dozu licemjerstva.

"Da brane reprezentaciju oni koji za nju nijesu navijali nikada i koji se nijednom reprezentativnom uspjehu nijesu radovali od čovjeka koji je stvarao njenu istoriju i 10 godina bio njen kapiten i osvajao najveća odličja. Toliko dozu licemjerstva zbilja nijesmo očekivali čak ni od njih", navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaju da Janović nije ulazio u vjerska osjećanja selektora Gojkovića, već je ukazao da reprezentaciji odlikovanja treba da dodjijeli država a ne neka vjerska zajednica.

"Janović nije, kako se to podmeće, ulazio u vjerska osjećaja našeg trenera Vladimira Gojkovića, niti je presuđivao ko u koju crkvu treba da ide, već je ukazao da je Mitropolija crnogorsko-primorska zloupotrijebila njegovu posjetu u dnevno političke svrhe, te da je država ta koja je, kada je u pitanju reprezentacija, pozvana da uručuje nagrade i odlikovanja a ne bilo koja vjerska zajednica" navodi se u saopštenju DPS-a.

"Ovakve manipulacije i izlive bijesa prema Janoviću doživljavamo kao izraz žaljenja što opozicija u njihovim stranačkim redovima nema nikog ko bi mogao po uspjehu, ni sportskom ni političkom, da se približi sadašnjem ministru za sport i mlade", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Bonus video: