Ujedinjena: Đukanović kao Duterte ispirao mozak, njegovi stavovi su ogoljeni nacizam

P"oruke koje je poslao su strašne. Indirektno, poručio je sveštenicima i monasima da bi mogli biti ispraćeni u kolonama iz Crne Gore"
2659 pregleda 7 komentar(a)
Ujedinjena Crna Gora, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Ujedinjena Crna Gora, Foto: Ujedinjena Crna Gora

Sinoć su gledaoci javnog servisa bili puna dva sata izloženi nekoj vrsti mučenja i maltretiranja, predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović je u maniru predsjednika Filipina Rodriga Dutertea, kroz monolog, ispirao mozak onima koji su na to pristajali, saopšteno je danas iz Ujedinjene Crne Gore.

Đukanović je sinoć gostovao na RTCG.

"Stotinu dvadeset minuta patnje, ipak, nije tako strašno u odnosu na decenije njegove vladavine. Preživjeli smo.Poruke koje je poslao su strašne. Indirektno, poručio je sveštenicima i monasima da bi mogli biti ispraćeni u kolonama iz Crne Gore. To je uradio istog dana kada su se na društvenim mrežama, na lažnim profilima, pojavile fotografije izbjeglica tokom akcije Oluja u Hrvatskoj, i to sa vrlo jasnim porukama Srbima iz Crne Gore. Sinhronizovana akcija predsjednika Đukanovića i šake botova", navodi se u saopštenju Ujedinjene Crne Gore.

Iz te partije su dodali da ludilu nema kraja.

"Đukanović je poslao poruku iste sadržine i onima koji su nezavisni a rade u državnim organima "ukoliko želite da budete beskonačno nezavisni nemojte da radite u tim državnim organima i najbolje - nemojte da živite u ovoj državi." Ovi Đukanovićevi stavovi su ogoljeni nacizam. Sebe i partiju je stavio iznad Crne Gore, i to odavno, ali u završnoj fazi svog političkog ludila, najavljuje progon, i to neskriveni, progon iz Crne Gore onih koji mu nisu po volji", kazali su iz partije na čijem je čelu Goran Danilović.

Ujedinjena Crna Gora poziva građane da se ne plaše ovakve, kako su kazali, raspamećene politike jer se radi o nemoći i prijetnjama kojima Đukanović kuraži sebe i hrani vlastiti strah.

"Puna dva sata prijetnji i ubjeđivanja građana da je napadnuta Crna Gora jadan je izliv neistina i brutalnih laži. Crna Gora je ugrožena i napadnuta ali od Đukanovića, a litije na koje izlaze desetine i stotine hiljada ljudi su najljepša slika o nama. Ni jedne isključive i uvredljive riječi, ni jednog incidenta, nikakvih rušiteljskih parola, ničega sličnog histeriji prvog čovjeka DPS-a. Javni RTV servis, odnosno, njegova uređivačka politika, ne zasluzuju komentar. Ipak, ni u regionu nema primjera takvom sluganstvu, takvom profesionalnom padu i sramoti. Ništa više, međutim ne zavisi ni od njih ni od Đukanovića, jer ovo nisu devedesete, godine medijskih monopola i ratova", piše u saopštenju Ujedinjene Crne Gore

Oni su pozvali građane da ostanu dosljedni, da budu hrabri kao i do sada.

"Da nastave svoj gandijevski otpor, da čuvamo Crnu Goru od piromana koji hoće da zapali vatru sukoba, progona i etničkog čišćenja. Ovo je naša zemlja, naša država, i nikakvo sijanje mržnje i straha neće nas pokolebati. Ovo ludilo zakuvao je Đukanović sa Zakonom koji je pravno ruglo, sa Zakonom koji ne poznaje ni jedno društvo Evrope. Tu istinu nikakve laži Javnog RTV servisa i njegovih gostiju, ne mogu sakriti. Otimati i nacionalizovati imovinu u 21. vijeku mogu samo tirani, grogirani političari na kraju svoje političke karijere", zaključuje se u saopštenju Ujedinjene Crne Gore.

Bonus video: