Arsović: Izgradnjom kolektora DPS ispunjava još jedno obećanje

Realizacijom tog projekta, ističe odbornik DPS-a, Podgorica dobija osnovne pretpostavke za dalji razvoj u narednih pedeset godina
1213 pregleda 0 komentar(a)
Arsović, Foto: DPS
Arsović, Foto: DPS

Potpisivanjem ugovora za izgradnju primarnog kolektora u okviru sistema za precišćavanje otpadnih voda, Glavni grad predvođen Demokratskom partijom socijalista (DPS) potvrdio je da ima kapacitet da realizuje jedan od najzahtjevnijih infrastrukturnih projekata vrijednosti preko 50 miliona u cilju poboljšanja životnog standarda građana, kazao je Vladan Arsović, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Realizacijom tog projekta, ističe on, Podgorica dobija osnovne pretpostavke za dalji razvoj u narednih pedeset godina, a ujedno se na najbolji način demantuju, kako je rekao, neistine koje je iznosila politička konkurencija DPS-a kako nikada neće doći do realizacije tog kapitalnog projekta.

"Posebno raduje činjenica da će izgradnja postrojenja za prečišćenje otpadnih voda doprinijeti zaštiti životne sredine i da prečišćena voda neće imati negativne uticaje na ekosistem Morače i Skadarskog jezera. Dodatno, izgradnjom sekundarne mreže u dužini 18 km oko 1500 domova u prigradskim mjesnim centrima će biti povezani sa novim uređajem, čime se potvrđuje orijentacija naše politike da razvijamo sve djelove Glavnog grada. Nakon početka realizacije rekonstrukcije Stadiona malih sportova i potpisivanjem ugovora za izgradnju kolektora realizujemo najmarkantnija obećanja koja smo dali građanima kada smo tražili povjerenje od njih u maju 2018. godine", kazao je Arsović.

On je poručio da će unapređenje kvaliteta života, ulaganje u infrastrukturu i fokusiranje na projekte koji obezbjeđuju dalji razvoj Podgorice i poboljšanje standarda građana, biti i ubuduće okosnica politike DPS-a u Glavnom gradu.

Bonus video: