PREZENTOVAO DJELOVE PRELIMINARNOG IZVJEŠTAJA

Knežević: Izvjestioci Savjeta Evrope potvrdili da je Medojevićevo i moje hapšenje neustavno

On je pročitao dio u kome se navodi da "su hapšenje od strane policijskih snaga i pritvor Medojevića izvršeni, a da mu nije skinut imunitet"
16628 pregleda 24 komentar(a)
Sa današnjeg presa, Foto: Luka Zeković
Sa današnjeg presa, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 20.02.2020. 12:48h

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da su Parlamentarna Skupština Savjeta Evrope i njeni izvjestioci potvrdili da je stavljanje u pritvor na dva mjeseca njega i Nebojše Medojevića bio protivustavan čin za koji niko nije odgovarao.

On je na konferenciji za medije na kojoj su prezentovali djelove preliminarnog izvještaja Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope, pročitao dio u kome se navodi da "su hapšenje od strane policijskih snaga i pritvor Medojevića izvršeni,a da mu nije skinut imunitet".

Medojević i Knežević
Sa današnjeg presa(Foto: Luka Zeković)

Knežević je rekao i da su izvjestioci naveli da je 2016. bio montirani politicki proces i " da se konstatuje da je Saša Sinđelić lagao".

"To potvrđuje da je DF u pravu kada smo saopštili da je Milivoju Katniću iz Srbije stigao dokument koji obara presudu za državni udar. Sličan dokument je došao i do Parlamentarne Skupštine SE. Pozivamo Katnića da objavi dokument koji je dobio", rekao je Knežević

Preporučujemo za Vas