SD Tivat, Budva i Herceg Novi: Jednoglasna podrška Brajoviću, Šehoviću i Orlandiću

"Na Kongresu na kojem ćemo demonstrirati jedinstvo partije i spremnost za predstojeće parlamentarne izbore, dajemo jednoglasnu podršku ljudima koji su do sad vodili Socijaldemokrate Crne Gore"
1324 pregleda 3 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate

Na opštinskim konvencijama u susret drugom Kongresu Socijaldemokrata (SD) Crne Gore, koje su održane u opštinskim odborima SD Tivta, Budve i Herceg Novog, jednoglasnu podršku za još jedan mandat na predsjedničkom, odnosno potpredsjedničkim mjestima dobili su Ivan Brajović, Damir Šehović i Mićo Orlandić, saopšteno je danas iz tri odbora Socijaldemokrata, Tivta, Budve i Herceg Novog.

"Na Kongresu na kojem ćemo demonstrirati jedinstvo partije i spremnost za predstojeće parlamentarne izbore, dajemo jednoglasnu podršku ljudima koji su do sad vodili Socijaldemokrate Crne Gore. Za to ih preporučuju rezultati koje ova partija, od njenog osnivanja ostvaruje, a koji su iz izbornog ciklusa u izborni ciklus sve bolji i bolji. Podsjetićemo, na prvim izborima na kojima smo nastupali, kao tek formirana partija, u Tivtu, sa osvojenih 10% glasova postali smo druga najjača partija u tom gradu. Nakon toga smo, na parlamentarnim izborima, zavrijedili parlamentarni status, a onda, na gotovo svim narednim lokalnim izborima, duplirali podršku građana našoj partiji. Sve ovo, uz dominantnu realizaciju našeg programa, aktuelno rukovodstvo partije apsolutno preporučuje za još jedan mandat", navodi se u zajedničkom saopštenju tri odbora Socijaldemokrata.

U saopštenju se dodaje da će se drugi Kongres Socijaldemokrata Crne Gore održati 30. maja 2020. godine.

"Na Kongresu će se birati predsjednik, dva potpredsjednika i novi Glavni odbor partije", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: