Socijaldemokrate samostalno u Tivtu

Predsjednik tivatskog odbora SD-a, Zdravko Mitrović, kazao je da su tokom protekle četiri godine bili "korektivni faktor ove vlasti i jasno pokazali stav o svim važnim pitanjima koja su bila aktuelna u našoj opštini"
1803 pregleda 21 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Socijaldemokrate Tivta nastupiće samostalno na lokalnim izborima koji će se održati 5. aprila.

Ta odluka je, kako su kazali, jednoglasno donijeta na sinoć održanom Opštinskom odboru Socijaldemokrata Tivta, kojem je prisustvovao i menadžer OO Danilo Orlandić.

„Kao dio lokalne vlasti, za ove četiri godine, radili smo sve što je bilo u našoj moći da Tivćankama i Tivćanima bude bolje. Bili smo korektivni faktor ove vlasti i jasno pokazali stav o svim važnim pitanjima koja su bila aktuelna u našoj opštini. Uvjereni smo da naše sugrađanke i sugrađani to prepoznaju i da ćemo na ovim izborima dobiti još veću podršku da zajedno sa njima radimo za još bolji Tivat. Zato pozivamo sve one koji žele dobro Tivtu da svojim glasom za Socijaldemokrate omoguće da u periodu koji je pred nama radimo za interes našeg grada i svih građanki i građana, jer smo sigurni da Tivat mora bolje i da to bolje dolazi sa Socijaldemokratama“, rekao je predsjednik OO SD Tivta, Zdravko Mitrović.

Bonus video: