Demokrate Kotor: Lokalni DPS funkcioneri upustili se u nezakonite radnje

"Boris Bogdanović i Vladimir Jokić su povodom ovog projekta podnijeli krivičnu prijavu SDT-u i prijave nadležnim inspekcijama, koje još jednom pozivamo da što prije preduzmu mjere iz svoje nadležnosti"
5565 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Demokrate
Ilustracija, Foto: Demokrate

Opštinski odbor Demokrata Kotor saopštio je da su se "ne obazirući se na javna upozorenja, lokalni DPS funkcioneri ipak upustili u nezakonite radnje kako bi što prije započeli radove na izgradnji pothodnika."

Demokrate
Detalj iz Kotora(Foto: Demokrate)

"Boris Bogdanović i Vladimir Jokić su povodom ovog projekta podnijeli krivičnu prijavu SDT-u i prijave nadležnim inspekcijama, koje još jednom pozivamo da što prije preduzmu mjere iz svoje nadležnosti", saopšteno je.

Opštinski odbor Demokrata Kotor traži i odgovore na neka pitanja.

Demokrate
Detalj iz Kotora(Foto: Demokrate)

"Kako smo svjedoci da su radovi na pothodniku zaustavljeni, pred cijelom crnogorskom javnošću zahtjevamo od nezakonitih funkcionera opštine Kotor odgovore na sledeća pitanja: 1. Koje je dokaze priložila Direkcija za uredjenje i izgradnju Kotora o tome da su se radovi na pothodniku odvijali u periodu 2016-2018 godine, a na osnovu kojih je produžena gradjevinska dozvola? 2. Da li je i kada uradjen elaborat uticaja na životnu sredinu? 3. Zbog čega su zaustavljeni radovi na pothodniku? 4. Kada će radovi na pothodniku biti nastavljeni i kada će biti završeni? 5. Koliko će u konačnom koštati izgradnja pothodnika? Kako je nezakoniti predsjednik opštine prije 3 dana izjavio da nema zastoja u radovima, od njega zahtjevamo da nam odgovori na ova pitanja, a u prilogu dostavljamo fotografije napuštenog gradilišta učinjene u petak 28.2. i u subotu 29.2.2020. godine", navodi se u saopštenju.

Bonus video: