Demokrate: DPS u Pljevljima potpuno urušen

"Članice Opštinskog odbora su imale nepodijeljeno mišljenje da je 2020. godina promjena, ali i godina pomirenja u Crnoj Gori"
5328 pregleda 4 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Demokrate
Sa sastanka, Foto: Demokrate

Članice Opštinskog odbora Demokrata Pljevlja održale su posebnu sjednicu povodom 8. marta - Međunarodnog praznika žena, saopšteno je iz ove partije.

"Potpredsjednica Opštinskog odbora i odbornica u SO Pljevlja Vesna Lončar izrazila je zadovoljstvo aktivnom ulogom žena kako u Opštinskom odboru, tako i na nivou mjesnih odbora, što je ključan doprinos jačanju i razvoju partijske infrastrukture. Konstatovala je da upravo zahvaljujući toj činjenici, OO Pljevlja ima kontinuiran priliv novih članica, što je ujedno i dokaz rasta povjerenja u politiku Demokratske Crne Gore. Podsjetila je i na to, da je kancelarija Demokrata u Pljevljima u dužem vremenskom periodu bila snažan oslonac i podrška majkama sa troje ili više djece u borbi za ostvarivanje njihovih prava, što će biti i dalje", saopšteno je iz pljevaljskog odbora Demokrata.

Dodaju da je u odnosu na aktuelnu političku situaciju, na sastanku konstatovano da je "DPS u Pljevljima potpuno urušen i da je povjerenje u tu partiju na istorijskom minimumu, što je vidljivo na svakom koraku."

"Članice Opštinskog odbora su imale nepodijeljeno mišljenje da je 2020. godina promjena, ali i godina pomirenja u Crnoj Gori. Posebno su istaknute litije kao mirna i dostojanstvena okupljanja građana, u kojima učestvuje veliki broj žena i djece svih uzrasta, što potvrđuje njihov miroljubivi karakter i razoružava one koji pokušavaju da ih predstave kao politčke i nasilne. Takođe, na sastanku je konstatovano da svi oni koji pokušavaju da politizuju i politički profitiraju na litijama, daju vjetar u leđa DPS-u. Članice Opštinskog odbora Demokrata usaglasile su i plan aktivnosti za naredni mjesec. U svečanom dijelu sjednice, predsjednik Opštinskog odbora Milojica Tešović čestitao je Međunarodni praznik žena svim članicama Demokrata OO Pljevljia i zahvalio na aktivnom učešću u radu partije i nemjerljivom doprinosu", zaključeno je.

Bonus video: