DPS Tivat usvojio listu za predstojeće lokalne izbore

​Radna grupa Opštinskog odbora u sastavu Jovanka Laličić, Siniša Kusovac i Ivan Novosel imala je posao da od 175 prijedloga iz mjesnih odbora predloži 32 kandidata za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 5. aprila
2410 pregleda 3 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Opštinski odbor DPS Tivat je jednoglasno usvojio listu kandidata za odbornike sa sloganom „Zbog Tivta. Za Tivćane! DPS Milo Đukanović.”, saopšteno je iz tivatskog DPS-a.

​Radna grupa Opštinskog odbora u sastavu Jovanka Laličić, Siniša Kusovac i Ivan Novosel imala je posao da od 175 prijedloga iz mjesnih odbora predloži 32 kandidata za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 5. aprila.

"Jednoglasna podrška i optimizam mreže DPS je potvrđen i kroz činjenicu da je do večeras 1.507 građana Tivta podržalo listu DPS, iako je za zvaničnu predaju liste potrebno obezbijediti 92 potpisa. Kvalitet kandidata za odbornike koji su odlučili da svojim ličnim doprinosom budu dio pobjedničkog tima DPS, rezultat rada lokalne uprave i realizacija razvojnih projekata su garant još jedne ubjedljive pobjede koja će potvrditi dalji razvoj Tivta i unaprijeđenje kvaliteta života naših građana", navode iz tuvarskog DPS-a.

​Nakon dobijene saglasnosti Predsjedništva partije, DPS Tivat će predati listu kandidata za odbornike Opštinskoj izbornoj komisiju u zakonskom roku.

Bonus video: