"Narod pobjeđuje" predao listu za izbore u Tivtu: Smijeniti nenarodnu i korumpiranu vlast

Listu su pored njenog nosioca – Željka Komnenovića, donijeli i aktivisti među kojima su bili i dosadašnji čelnici Opštinskog Odbora Nove, Demokrata i Demokratska sprpska stranka (DSS) Tivta koji su prije dva dana podnijeli ostavke na te funkcije, to su: Savo Kakor, Vladimir Arsić i Dejan Risančić, kao i čelnici Arsenala za Tivat Budimir Cupara i Tivatske Akcije Mirko Kovačević i Miomir Abović
3256 pregleda 15 komentar(a)
"Narod pobjeđuje" posladnje predala izbornu listu, Foto: Siniša Luković
"Narod pobjeđuje" posladnje predala izbornu listu, Foto: Siniša Luković

Izbornu listu sa imenima svoja 32 kandidata za odbornike posljednji su predali predstavnici novoformirane građanske liste „Narod pobjeđuje“ Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK)Tivat.

Listu su pored njenog nosioca – Željka Komnenovića, donijeli i aktivisti među kojima su bili i dosadašnji čelnici Opštinskog Odbora Nove, Demokrata i Demokratska sprpska stranka (DSS) Tivta koji su prije dva dana podnijeli ostavke na te funkcije, to su: Savo Kakor, Vladimir Arsić i Dejan Risančić, kao i čelnici Arsenala za Tivat Budimir Cupara i Tivatske Akcije Mirko Kovačević i Miomir Abović.

„Ovo je istorijska prekretnica. Prije svega u politilkom životu našeg grada, ali i Boke. Prvi put u zadnjih 30 godina se jedna grupa časnih i poštenih građana okuplja oko jednog zajedničkog cilja – da se smijeni nenarodna i korumpirana vlast i da se Opština preda u ruke onih kojima ta vlast pripada, a to je narod. Vi ste birali nas, a mi vama odgovaramo.“- kazao je okupljenim građanima pred zgradom Opštine Tivat, nakon predaje liste, Željko Komnenović.

On je naglasio da građanska koalicija „Narod pobjeđuje“ ima adekvatna kadrovska riješenja za sve funkcije i dužnosti u lokalnoj upravi Tivta i da je spremna da „već u ponedjeljak, 6.aprila uđe u Oppštinu i bez problema preuzme vršenje valsti i obavljanje funkcija lokalne uprave“ .

Bonus video: