Vuksanović: Nijesam dao saglasnost da budem na listi SDP, podržavam SD

"Ovim putem obavještavam javnost da nijesam potpisao izjavu o prihvatanju kandidature za kandidata na odborničkoj listi SDP za lokalne izbore u Tivtu. Izražavam žaljenje što se na ovaj način kalkulisao sa mojim imenom i prezimenom, zbog čega zahtijevam da se moje ime izbriše sa pomenute liste", saopštio je on
6419 pregleda 29 komentar(a)
SD, Foto: SD
SD, Foto: SD

Ivan Vuksanović, koji se nalazi na 13. mjestu liste kandidata za odbornika na listi SDP-a na predstojećim lokalnim izborima u Tivtu, saopštio je da on podržava SD, te zahtijeva da se ukloni njegovo ime sa liste SDP-a.

"Ovim putem obavještavam javnost da nijesam potpisao izjavu o prihvatanju kandidature za kandidata na odborničkoj listi SDP za lokalne izbore u Tivtu. Izražavam žaljenje što se na ovaj način kalkulisao sa mojim imenom i prezimenom, zbog čega zahtijevam da se moje ime izbriše sa pomenute liste", saopštio je on.

Kako saopštava, on će podržati Socijaldemokrate.

"Svoju podršku na ovim izborima ću dati Socijaldemokratama Crne Gore, koji su u prethodnom periodu pokazali da predano rade u interesu Tivta i svih njegovih građana", kaže se u saopštenju.

Bonus video: