Demokrate: Firma iza koje se krije Blažo Đukanović krši Vladine mjere

"Dakle, kada Blažove firme ostvaruju profit, pritom kršeći Vladine mjere, tu problema nema. Kada tajkunske firme DPS-a doniraju pakete, pritom okupljajući ljude oko kamiona i uručujući im namirnice, bez poštovanja i jedne propisane mjere, tu policija ne interveniše"
24208 pregleda 20 komentar(a)
Radnici "Ramela", Foto: Demokratska Crna Gora
Radnici "Ramela", Foto: Demokratska Crna Gora

Da je policija poslužila kao mehanizam Demokratske partije socijalista (DPS) za obračun sa Demokratskom Crnom Gorom osim juče prezentovanih primjera i dokaza, danas javnosti stavljamo na uvid radnike firme "Ramel" iz Nikšića, koja nesmetano krši Vladine mjere bez ikakve sankcije ili intervencije policije, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

"Naime, kada se radi o firmi iza koje se krije Blažo Đukanović, onda je sve dozvoljeno i nema nikakvih prepreka. Dakle, kada Blažove firme ostvaruju profit, pritom kršeći Vladine mjere, tu problema nema. Kada tajkunske firme DPS-a doniraju pakete, pritom okupljajući ljude oko kamiona i uručujući im namirnice, bez poštovanja i jedne propisane mjere, tu policija ne interveniše. Ali kada Demokrate pomažu ugroženoj starici u udaljenom selu koje se niko nije sjetio, onda nastupaju hapšenja i podnose se krivične prijave", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su kazali da čak ni kriza izazvana novim koronavirusom, koja je zahvatila cijeli svijet, ne sprečava DPS vlast da selektivno primjenjuje mjere, da žmuri na kršenje propisa i da politički kalkuliše i obračunava se sa neistomišljenicima.

Bonus video: