Gvozdenović u Crmnici razgovarao o načinima za pomoć socijalno ugroženima

Dogovoreni sastanci koji će biti održani u narednom periodu sa predstavnicima seoskih odbora
2831 pregleda 1 komentar(a)
Gvozdenović u Crmnici, Foto: Skupština Crne Gore
Gvozdenović u Crmnici, Foto: Skupština Crne Gore

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore, Branimir Gvozdenović, sastao se sa Tomom Uksanovićem, predsjednikom Mjesne zajednice Crmnica.

Uksanović je, kako je saopšteno iz Skupštine, upoznao Gvozdenovića sa trenutnom situacijom u mjesnoj zajednici i iznio određene probleme sa kojima se suočavaju stanovnici tog područja. "U konstruktivnom razgovoru bilo je riječi i o načinima za pomoć socijalno ugroženoj kategoriji stanovništva, a potpredsjednik Gvozdenović je istakao da, pored funkcionalne, osjeća i ličnu obavezu da dodatno pomogne", navode iz parlamenta.

U tom kontekstu, dodaje se, razgovaramo je i o obezbjeđivanju dodatnih paketa pomoći Crvenom krstu koji bi bili distribuirani shodno potrebama u aktuelnom trenutku. Takođe, dogovoreni su i sastanci koji će biti održani u narednom periodu sa predstavnicima seoskih odbora.

"Konstatovano je da je ovo složen trenutak za društvo u cjelini ali da se zajedničkim snagama i pridržavanjem mjera i preporuka nadležnih organa možemo suočiti za ovim izazovom sa što manje posljedica", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: