Džaković: Potpisao sam inicijative za smjenu Carevića i Radovića, očajnički, posljednji potez

On je naveo da ne vidi ni jedan mogući drugi način da skrene pažnju crnogorske javnosti na organizovani kriminal i na suludost crnogorske opozicije
4415 pregleda 11 komentar(a)
Džaković, Foto: Zoran Đurić
Džaković, Foto: Zoran Đurić

Nezavnisni odbornik Stevan Džaković naveo je da je potpisao dvije incijative, za smjenu gradonačelnika Budve Marka Carevića, ali i za smjenu šefa lokalnog parlamenta Krsta Radovića (Demokratska Crna Gora).

"Incijativu sam potpisao kao očajnički, posljednji mogući potez koji vidim da na ovaj način skrenem pažnju na svu bestijalnost, besramlje i svu zaludnopst uspostavljanja ovog izbornog zakona i sistema u Crnoj Gori. A posebno u Budvi gdje se organizovanim kriminalom poslednja dva predsjednika, da ne računam njihove prethodnike iz Demokratske partije socijalista (DPS), koji su donijeli, primjenjuju detaljne urbanističke planove "Budva centar" i "Bečići", punih šest godina od isteka planskih dokumenata oni se i dalje primjenjuju. Primjenjuju ih predstavinici Demokratskog fronta i Demokrata u Sekretarijatu za urbanizam", kazao je Džaković.

On je naveo da ne vidi ni jedan mogući drugi način da skrene pažnju crnogorske javnosti na organizovani kriminal i na suludost crnogorske opozicije.

"Ovo je očajnički potez da pokušam nešto da promijenim", kazao je Džaković.

Bonus video: