Demokrate napustile sjednicu u Golubovcima

"U obrazloženju, predsjednik Kluba odbornika Demokrata, Luka Krstović istakao je da su svi građani bili svjedoci kako u jeku pandemije nije procesuiran niko iz Bemax-a zbog nepropisnog prevoza radnika, a kada pandemije praktično nema na dan velikog svetitelja se hapse crkveni velikodostojnici i sveštena lica", kaže se u saopštenju
3610 pregleda 4 komentar(a)
Luka Krstović, Foto: Demokrate
Luka Krstović, Foto: Demokrate

Odbornici Demokrata u Skupštini opštine u okviru Glavnog grada Golubovci napustili su današnje plenarno zasijedanje, saopšteno je iz Demokrata.

"U obrazloženju, predsjednik Kluba odbornika Demokrata, Luka Krstović istakao je da su svi građani bili svjedoci kako u jeku pandemije nije procesuiran niko iz Bemax-a zbog nepropisnog prevoza radnika, a kada pandemije praktično nema na dan velikog svetitelja se hapse crkveni velikodostojnici i sveštena lica", kaže se u saopštenju.

"Krstović je naveo da jeku pandemije niko nije procesuirao funkcionere DPS-a kada bez poštovanja privremenih mjera obilaze lokalna gradilišta , a kad pandemije nema na Zetu se šalju policijske brigade. Upitao je šta će u Zeti sinoć nekoliko desetina policijskih vozila, šta će u Zeti 10 marica, 100 policajaca, specijalne jedinice. Da li je predsjednica Opštine osjetila obavezu da nadležne pita šta to sprovode u Zeti ovih večeri? Je li Zeta bezbjedonosno interesantno područje?", kaže se u saopštenju.

Oni su kazali da "umjesto da svi budemo na strani građana koji mirno izražavaju svoj revolt zbog hapšenja sveštenika DPS danas konstatuje mandat nekima koji posjećuju skupove na kojima se vjernicima koji prisustvuju litijama kliče da su izdajnici", kaže se u saopštenju.

"Demokrate Zete osuđuju ovakav odnos vlasti prema Zeti, prapostojbini današnje Crne Gore. Biće vječna Crna Gora ali i sramota odbornika vlasti jer ih ima kad se dijele koverte ali ih nigdje nema gdje je većinska Zeta i njeni dostojanstveni stanovnici", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: