DPS Mojkovac: Podrška Vladi i državnim organima koji se bore protiv različitih nasrtaja

"Sa sjednice je upućen apel da se svi skoncentrišemo na poštovanje mjera NKT-a i u narednom periodu kako bi Crna Gora što uspješnije i bezbolnije izašla iz ove situacije"
1424 pregleda 0 komentar(a)
DPS Mojkovac, Foto: DPS
DPS Mojkovac, Foto: DPS

Izvršni odbor Demokratske partije socijalista (DPS) iskazala je podršku Vladi Crne Gore i svim državnim organima u aktivnostima koje preduzimaju sa ciljem očuvanja mira i stabilnosti Crne Gore i zaštite od nasrtaja različitih političkih i drugih grupacija.

Ovo je zaključak sastanka članova izvršnog odbora DPS Mojkovac, koji je održan danas.

"Sa sjednice je upućen apel da se svi skoncentrišemo na poštovanje mjera NKT-a i u narednom periodu kako bi Crna Gora što uspješnije i bezbolnije izašla iz ove situacije, u vezi sa pandemijom COVID-19, jer je to u interesu svih njenih građana, bez obzira na političko i bilo koje drugo opredjeljenje", navodi se u saopšenju Izvršnog odbora DPS Mojkovac.

Oni su dodali da je sjednica održana uz poštovanja svih mjera i preporuka NKT-a.

"Na početku sjednice iskazane su pohvale Opštinskom kriznom štabu za sve što je urađeno na području mojkovačke opštine u prethodna dva mjeseca, za vrijeme pandemije virusa COVID-19. Posebno je naglašen entuzijazam svih opštinskih službi koje su bile na raspolaganju građanima za sve njihove životne potrebe u ovom kriznom periodu. Takođe, na sjednici je bilo riječi i o aktuelnoj društveno-političkoj situaciji", saopšteno je iz Izvršnog odbora DPS Mojkovac.

Sjednici su prisustvovali koordinator u ime Predsjedništva Partije, Radule Novović i članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Tamara Vukašinović.

Bonus video: