Razgovoraće o zajedničkom kandidatu: Lekić će prisustvovati sastanku opozicije

Predsjedništvo Demokratskog fronta (DF) pozvalo je u srijedu predsjednike parlamentarnih partija na sastanak, navodeći da "treba da bude održan na neutralnom terenu i da svi lideri moraju da budu prisutni"
50 pregleda 28 komentar(a)
Miodrag Lekić, Foto: Arhiva Vijesti
Miodrag Lekić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 15.02.2018. 12:49h

Lider Demosa Miodrag Lekić prisustvovaće sjutrašnjem sastanku predsjednika parlamentarnih opozicionih partija na kojem će se razgovarati o zajedničkom kandidatu na izborima za predsjednika Crne Gore, potvrđeno je agenciji MINA iz te stranke.

Predsjedništvo Demokratskog fronta (DF) pozvalo je u srijedu predsjednike parlamentarnih partija na sastanak, navodeći da "treba da bude održan na neutralnom terenu i da svi lideri moraju da budu prisutni".

"Sastanak treba održati kako bi se izbjegle spekulacije, navodni ekskluzivitet posredništva i licitiranje imenima kandidata", navodi se pismu DF-a.

Iz tog saveza su poručili da se sastanak neće održati ukoliko ne dođe samo jedan od opozicionih predsjednika.

Učešće na sjutrašnjem sastanku, pored predstavnika DF-a, su ranije potvrdili lideri Demokrata, Socijaldemokratske partije, URA-e, Socijalističke narodne partije i Ujedinjene Crne Gore, Aleksa Bečić, Ranko Krivokapić, Dritan Abazović, Vladimir Joković i Goran Danilović.

Bonus video: