Kotlica jednoglasno predložen za predsjednika odbora DPS u Šavniku

Istaknuto je, kako je saopšteno iz DPS-a, zadovoljstvo radom državnih organa na svim nivoima, kao i zrelošću koju su pokazali građani, tokom epidemije koronavirusa
2007 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Na danas održanim sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Šavnik konstatovana je ostavka dosadašnjem predsjedniku OO DPS-a Šavnik zbog izbora na mjesto predsjednika opštine, te je izabrana radna grupa koja će koordinirati radom Odbora do izbora novog predsjednika, saopšteno je iz te partije.

Na sjednicama je jednoglasno odlučeno da kandidat za predsjednika Opštinskog odbora DPS-a Šavnik u narednom periodu bude Srećko Kotlica.

"Takođe, bilo je riječi i oko novonastale situacije koja je prouzrokovana pandemijom novog korona virusa i istaknuto je zadovoljstvo radom državnih organa na svim nivoima kao i zrelošću koju su pokazali građani. Upravo ovakva sinergija dovela nas je u situaciju da će Crna Gora po svemu sudeći biti prva država u Evropi bez registrovanih pozitivnih slučajeva. Raspravljano je i o određenim lokalnim temama te konstatovano zadovoljstvo radom lokalne uprave koju predvodi Demokratska partija socijalista. Sastanci su održani uz propisanu fizičku distancu i korišćenje potrebne zaštitne medicinske opreme uz poštovanje svih mjera NKT-a", saopšteno je iz DPS-a.

Bonus video: