"DVOSTRUKI, SRAMOTNI ARŠINI PREDSTAVNIKA REŽIMA..."

SNP: NKT, produžena ruka DPS zbunjuje javnost, vlast da ga rasformira

"Zamislite apsurda da je privedena osoba koja je ometala okupljanje, a nije niko od onih koji su bili dio tih i takvih okupljanja. Očigledno da preporuke Ministarstva zdravlja treba da važe samo za opozicione građane i našu crkvu"
1797 pregleda 3 komentar(a)
SNP, Foto: Arhiva Vijesti
SNP, Foto: Arhiva Vijesti

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) kao produžena ruka Demokratske partije socijalista (DPS), nastavlja da zbunjuje javnost, saopšteno je danas iz Socijalističke narodne partije (SNP). 

"Opijeni proslavom 21. maja, uplašeni od toga što naši sveštenici vrše službu, nisu smatrali za potrebnim da se makar oglase povodom okupljanja prije par dana. Društvene mreže su preplavljene slikama nikšićke tuče, pucnjima iz oružja, prijetnjama sveštenstvu u Baru, pa čak i fotkama najužeg rukovodstva aktuelne vlasti. Imali smo prilike i da vidimo kako su komunalne službe u pojedinim gradovima uredno očistili ono što je režim pijuckao i jeo, za  vrijeme tobožnje zabrane javnih okupljanja", ističe se u saopštenju SNP.

Iz te partije su dodali da najoštrije osuđuju, kako kažu, dvostruke, sramotne aršine predstavnika režima za vrijeme okupljanja 21. maja. 

"Zamislite apsurda da je privedena osoba koja je ometala okupljanje, a nije niko od onih koji su bili dio tih i takvih okupljanja. Očigledno da preporuke Ministarstva zdravlja treba da važe samo za opozicione građane i našu crkvu. Zbog čega tužilaštvo i u ovom slučaju čeka poziv DPS i nalog koga da privedu? I zato ne treba da se čudimo što svaki izvještaj međunarodnih zvaničnika počinje dijelom o lošem stanju u tužilaštvu i sudstvu, uz sveprisutnu korupciju i kriminal na svim nivoima", poručili su iz SNP.

Oni navode i da već mjesecima ukazuju da sve vrijeme traje otvorena politička kampanja DPS, kampanja protiv crkve, protiv vjere i protiv poštenih i časnih građana. 

"Bruka za državu  koja želi da bude dio evropskih porodica. I ranije smo ukazivali da su odluke NKT politički motivisane i da ovo paratijelo DPS, sastavljeno od DPS-a aparatčika, želi da uređuje život običnih građana do izbora. Davno su se distancirali i od struke i od donošenja opšteprihvaćenih odluka. Zato im narod više i ne vjeruje. Pozivamo aktuelnu vlast da prekine ovaj cirkus i rasformira postojeći NKT jer on odavno ne obavlja funkciju i posao zbog kojeg je i formiran", kazali su iz SNP.

Preporučujemo za Vas