Članica liste Crnogrske razočarana liderom partije

Pjerotić: Anđela Ivanović ne može da vodi Budvu, Džaković da vrati mandat

“Da pokušamo da spasimo grad od lopova koji su je poharali. Moram da prozovem Anđelu Ivanović, jer je došla na tu poziciju, sa koje se sada nešto i pita, isključivo mojim glasovima i glasovima mojih prijatelja, pa im se ovom prilikom najiskrenije izvinjavam"

20137 pregleda 101 reakcija 27 komentar(a)
Stevan Džaković i Anđela Ivanović, Foto: Vuk Lajović
Stevan Džaković i Anđela Ivanović, Foto: Vuk Lajović

Predstavnica izborne liste CDU( sadašnje Crnogorske) na izborima 2016., Budvanka Marija Pjerotić pozvala je građane Budve da se ne dijele, ne krijući razočarenje liderkom te partije Anđelom Ivanović i njenim načinom vođenja te partije. Pjerotićka je pozvala Stevana Džakovića da vrati mandat Demokratskom frontu, te da se ide na fer izbore.

“Osjetila sam potrebu da se obratim javnosti kao građanka Budve i kao rođena Budvanka, a zbog aktuelne političke situacije koja ne predstavlja sliku moje Budve za koju sam se borila i zbog koje sam i odlučila da učestvujem na izbornoj listi CDU, a sada Crnogorske. Ja sam neko ko se otvoreno borio da Crna Gora ima svoju državu, ali ne ovakvu državu u kojoj se većina građana osjeća razočarano i zbog koje me je vrlo često i stid. Moji sugrađani i prijatelji vrlo dobro znaju da sam neko ko se već 19-u godinu borim za neku ljepšu i veseliju Budvu i da je volim srcem, a ne džepom. Imala sam tu privilegiju da radim od prvog predsjednika Opštine, Đorđija Pribilovića, pa sve od Dragana Krapovića i Marka Carevića. Za to vrijeme imala sam mogućnost da vidim kako ko radi i što radi. Oni koji nisu radili kako treba – neka im to služi na čast”, napisala je Pjerotić u otvorenom pismu.

Kako je navela ušla je na izbornu listu CDU, koja je u međuvemenu promjenila ime u Crnogorska, i to pod sloganom “Volimo Budvu”.

“Da pokušamo da spasimo grad od lopova koji su je poharali. Moram da prozovem Anđelu Ivanović, jer je došla na tu poziciju, sa koje se sada nešto i pita, isključivo mojim glasovima i glasovima mojih prijatelja, pa im se ovom prilikom najiskrenije izvinjavam.Moram takođe da pošaljem poruku i pozovem moje Budvane koji su čistog obraza, da ne dozvole da se i dalje svađamo i dijelimo, jer je Bog jedan za sve!”, navela je Pjerotić.

Ona je pozvala i Stevana Džakovića da vrati mandat DF-u i , kako je kazala, “da idemo na fer izbore, pa neka tu narod kaže svoje, ko je i kako radio”.

“Boli me srce i mogu misliti kako je Stevanovoj majci kada gleda kako ga “osoba” Anđela Ivanović, koja nije iz Budve i koja ne može da vodi Budvu i odlučuje o njenoj sudbini glasovima nas koji to ne želimo. Ona sada na leđima Stevana Džakovića i nas koji smo joj pomogli svojim glasovima pokušava da “ponese” sopstvenu političku karijeru u smjeru u kome ona želi.

Ja sam bila i ostala isključivo za pjesmu i igru i tu ste mi vi, moji sugrađani, uvijek nesebično pomagali u organizaciji karnevala koji sam osnovala sa željom da Budvi vratim makar dio one sjajne i bogate tradicije kojom se svi ponosimo.Pozivam sve da pružimo ruke jedni drugima i da u pozitivnoj atmosferi dočekamo prve turiste, kako bismo nekako živjeli i preživjeli ovu turističku sezonu, od koje svi živimo.A politiku ostavimo političarima”, napisala je Pjerotić.